Hvor finder vi den rigtige behandler til vores barn? Læs hvad 2 forældre skriver om deres børns behandling

I klinikken har vi børn til behandling hver dag. Det varierer fra helt små babyer til teenagere. Vi ved godt, at det som forældre er svært at vælge en behandlingsform og finde den rigtige behandler til sit barn.

Her er et par tilbagemeldinger fra denne uge fra forældrene til 2 børn, som hver har været til 5 behandlinger. Læs her, hvad de har skrevet:

“Min søn er blevet så glad, efter han er begyndt hos dig. Han er mere udadvendt, han er mindre bange for ting og så græder han næsten ikke mere. Det er som om, at han er åbnet mere op for sin far og mig og fortæller, hvad han tænker og vi får så mange dejlige krammere – det gjorde vi ikke før. Og så elsker han at komme hos dig.” Forældre til søn på 7-år, som har haft angst og ofte været ked af det.

Først og fremmest er min datter rigtig glad for at gå hos dig :-). Der er to ting, som jeg har bemærket: Min datter er mere opmærksom på at gå på toilettet. Nu tisser hun op til 5 gange om dagen og hun siger, hun selv kan mærke hvornår. Hun er meget stolt. Mht. søvn har hun selv bedt om at komme i seng uden iPad og hun falder i søvn i ro og mag – det er aldrig sket før.” Mor til 7-årig pige med ADHD (udfordringen er pt. søvn og problemer med at holde sig tør).

P.S. Jeg taler med mange forældre, som er i syv sind, mht. hvad de kan gøre for at hjælpe deres børn. Forældre er ALTID velkomne til at ringe på tlf. 27 43 68 95 og få en snak om, hvad jeg tænker om en evt. behandling af deres barn. Det koster ikke noget. I kan også sende en mail på kc@kroppenrundt.dk.

 

adminHvor finder vi den rigtige behandler til vores barn? Læs hvad 2 forældre skriver om deres børns behandling