Firmaaftaler


Alt for mange går rundt og accepterer anspændthed, småstress eller dårlig søvn, som ofte kan løses med få greb. Efter 25 min. behandling vil du mærke en markant forskel i din krop. Det mærkes som om din krop føles afspændt og rolig. Det er nervesystemet, der er faldet lidt til ro, og det vil påvirke din tilgang til arbejdsopgaver, din søvn og din generelle måde at håndtere hverdagen. Du kommer også til at smile mere. Tænk behandlingen som en indsats til forebyggelse og behandling af arbejdsskader. Når man fjerner spændinger i kroppen, giver det flere ressourcer og bedre livskvalitet. En aftale med KROPPENRUNDT har relevans, hvis I som virksomhed ønsker at

  • Fremme trivslen for jeres medarbejdere
  • Give jeres medarbejdere en større balance og ro i kroppen og skabe grobund for et godt samarbejde og arbejdsklima
  • Forebygge langtidssygdom og have færre sygemeldinger.
Klient med diskusprolaps behandles med bindevævsmassage

Klient med diskusprolaps behandles med bindevævsmassage

Sådan foregår det Du lægger dig på briksen, vi taler om, hvad du gerne vil have ud af behandlingen og vi går i gang. Vi arbejder effektivt – dvs. tøjet beholdes på og du skal ikke smøres ind i olie og hver behandling er specielt tilpasset dig. Du får fuldt udbytte af tiden hos behandleren og kan efterfølgende vende tilbage til dit skrivebord og fortsætte dagens arbejde. En behandling varer 25 min. eller 50 min.

Behandlingen kan også være med et specifikt fokus så som nakke- og skulderspændinger eller hovedpine. Nemt og praktisk I stiller et lokale til rådighed og behandleren medtager selv briks, stol m.v. Kontakt KROPPENRUNDT på tlf.nr. 27 43 68 95 og hør, hvordan vi kan lave en løsning tilpasset jeres virksomhed.

adminFirmaaftaler