Specialist i spædbørn

Kisser-Cecilie Holleufer Schiøler i KROPPENRUNDT har specialiseret sig i at behandle små og store børn. Forældre til spædbørn kan typisk få hjælp til problemer med eksplosivt opkast, søvnproblemer, sutteproblemer, spændinger i mundhulen, skæv nakke eller kranie. Her er hele familiens trivsel på spil. Samarbejdet starter altid med jer forældre.

Når I ringer og bestiller tid, fortæller I kort om, hvad jeg skal hjælpe jeres barn med, og vi aftaler en tid til forældresamtale. I denne fortæller I mere om jeres barn, og jeg stiller nogle uddybende spørgsmål. Derefter prøver I en kort fem-minutters behandling på briksen, så I ved, hvordan det føles. Dette skaber tryghed for jeres barn og dermed en bedre indgang til behandling.

Når I møder op til behandlingen, taler vi kort sammen. Jeres barn er i centrum. Vi taler med dit barn – ikke om dit barn. Der er stor fokus på, at dit barn føler sig set og hørt. Din søn eller datter kan jo ikke sige fra og til, så det er vigtigt, at I alle er trygge.

Når barnet ligger på briksen fortæller jeg hele tiden, hvad jeg gør. Det handler om at opbygge et flow i kroppen, så energien kan flyde frit.

Kranio-Sakral Terapi er en stor hjælp til en baby, der græder efter de har spist, har kolik, har spændt mave og rygmuskulatur (trækker ofte hovedet til den ene side) eller babyen har fladt baghoved efter at have ligget længe på ryggen. Kranio-Sakral Terapi er en helt naturlig behandlingsform for børn, babyer, unge og teenagere til at sænke kroppens stressniveau og finde frem til den rigtige facon på sig selv.

Fødselsskader

Kranio-Sakral Terapien omfatter særlige teknikker til nyfødte og børn med fødselsskader. Behandlingen kan lette eller helt fjerne de fleste følgevirkninger. I mange tilfælde vil forældre opleve mærkbare resultater efter første eller ganske få behandlinger med Kranio-Sakral Terapi i form af et gladere og mere roligt barn.

adminSpecialist i spædbørn