Referencer


“Min søn er blevet så glad, efter han er begyndt hos dig. Han er mere udadvendt, han er mindre bange for ting og så græder han næsten ikke mere. Det er som om, at han er åbnet mere op for sin far og mig og fortæller, hvad han tænker og vi får så mange dejlige krammere – det gjorde vi ikke før. Og så elsker han at komme hos dig.” Forældre til søn på 7-år, som har haft angst og ofte været ked af det.

Først og fremmest er min datter rigtig glad for at gå hos dig :-). Der er to ting, som jeg har bemærket: Min datter er mere opmærksom på at gå på toilettet. Nu tisser hun op til 5 gange om dagen og hun siger, hun selv kan mærke hvornår. Hun er meget stolt. Mht. søvn har hun selv bedt om at komme i seng uden iPad og hun falder i søvn i ro og mag – det er aldrig sket før.” Mor til 7-årig pige med ADHD (udfordringen er pt. søvn og problemer med at holde sig tør).

”Tak J. Vi har været rigtig glade for at gå hos dig. Synes du er en dygtig behandler og et rigtig behageligt menneske, som man hurtigt føler sig tryg og godt tilpas hos.” Fra forældre til dreng på 6 måneder med skævt baghoved.

”Han var VIRKELIG glad for at være hos dig og han vil meget gerne komme igen. Han glæder sig til, at han skal derud igen. Fra forældre til 10 årig dreng med angst efter 1. behandling.

”Jeg har været meget tilfreds med dine behandlinger. Desuden var det rigtig fint med den snak om, hvad jeg kunne gøre mht. stress. Fra mor til pige på 4 måneder – de var til efterfødselstjek til baby og mor.

Udfordringer ang. søvn og generel trivsel, dreng på 4 år. Efter behandlinger skriver hans mor:
Min søn har nu i 8 dage været faldet i søvn i egen seng og har sovet der et par gang hele natten. Han skærer lidt tænder, men det er aftagende. Det har simpelthen været så meget værd for os, at du har behandlet vores søn, det har virkelig haft stor betydning for min søns trivsel. Tak!. Kh fra xx mor”

Ung mand med store smerter i ryggen kom til klinikken. Sådan beskriver han behandlingen:
“Hej Kisser, Jeg ville bare lige fortælle dig, at det går meget bedre med kroppen. Har fået flere kræfter i mine ben og ikke så ondt i ryggen/lænden som sidst. Så alt i alt en positiv melding herfra. Men jeg tænker, at det nok ville være en god ide med en behandling til på et tidspunkt… Jeg kontakter dig for en tid. Mange tak for den gode behandling… alle burde have en Kisser i deres liv. Mange hilsener Sune”

Kvinde til coaching & behandling skriver:
“Kære Kisser, Tak for din hjælp forleden dag. Dine spørgsmål og kommentarer har ledt mig i en retning, som føles sundere og mere rigtig for mig. Jeg er landet på benene igen og har ro indeni. Kh xxx”

 

4-årig dreng, som er 2 timer om at falde i søvnFamilien har været på besøg til 3 behandlinger og mor fortæller:
“Min søn sover nu meget bedre om natten, det tager max. 20 min (mest mellem 5-10 min.) for ham at falde i søvn, hvor det kunne tage op mod 2 timer før han startede behandlingen. Han har også skåret mindre tænder. Vi som forældre oplever ikke, at vores søn er lige så opfarende og udadreagerende som før. Der er ingen “slåskampe” ved sengetid, han hopper ikke længere rundt i sengen eller forsøger at stikke af fra putningen. Han fortæller gerne om sine oplevelser inden han falder i søvn, på hans egen opfordring og præmisser. Det gjorde han ikke før”.

 

Ryg, diskosprolaps
“Fik i går en behandling hos www.kroppenrundt og er i dag et helt ‘nyt’ menneske fyldt med 100% energi og glæde. Så kranio-sakral terapi det virker. Synes jeg har gennemgået et mirakel :-).

Janni, 47 år”


Forvirring, bekymring, nervøsitet, uro og rygsmerter
“Jeg kom hos Kisser med symptomerne forvirring, bekymring, nervøsitet og uro – og rygsmerter. Det gennemgående var en følelse af overvældethed of problemer med at prioritere. Baggrunden var primært stress – grundet bl.a. på høj-sensitivitet, der gør presset på den mentale indbakke for stort, når der ikke er ressourcer nok. Kissers behandlinger har gjort stor forskel på mange måder. Mest markant og mærkbart er det, at bekymring og nervøsitet er nærmest væk.

Dette skyldes nok, at også følelsen af overvældelse er minimeret. Det er som om det er blevet lettere at sortere inputs. Dels ved mere umiddelbart at kunne vælge hvad der overhovedet skal lukkes ind. Dels ved bedre at kunne mærke hvad der er vigtigt og prioritere.

Overordnet har behandlingsforløbet skabt en større følelse af klarhed og overskud, der gør det lettere at rumme det der kommer.
Kvinde, 46 år.”


Uro og stress i kroppen
Tak for en super dejlig behandling – kan slet ikke huske hvornår jeg sidst har været så afslappet. Jeg vil rigtig gerne have en behandling mere og skriver snart et par datoforslag.
Annette, 46 år


Kvinde med stress
Tidligere havde jeg en del symptomer på stress. Efter en række behandlinger er de nu aftaget i væsentlig grad. Føler min vejrtrækning er meget friere. Føler det ikke som om nogen står på min brystkasse. Har ikke længere konstant følelsen af at have en knude i maven. Føler at jeg er blevet mere opmærksom på ting i min krop og at det derfor også er lettere at arbejde med den.
Matilde, 43 år.


Spændinger i maven + angst

Hej Kisser-Cecilie
Jeg vil bare sige tak for en rigtig god behandling – og dele en rar oplevelse, jeg havde på vejen hjem fra dig:
Jeg tog lige forbi Netto på Farum Bytorv for at købe lidt mad, og jeg bemærkede, at jeg var MEGET mere afslappet end jeg plejer at være i Netto!!! Jeg føler mig ofte lidt anspændt, når jeg skal købe ind dér, især når jeg stiller mig op i en kø (fastlåsthedsfølelsen- som afspejler en fastlåshed/anspændthed inden i mig), hvilket igen kan gøre mit sind mere uroligt og angstfyldt, og jeg kan let få følelsen, ´jeg kunne godt tænke mig at komme ud herfra SNART……`

Men i dag var anderledes: jeg følte mig meget mere afslappet både fysisk og psykisk, og jeg følte mig også veltilpas i køen. Ingen flugt-følelser….. Og jeg tænkte; ja, det er jo hele forskellen, om man går gennem livet med en følelse af indre plads og velvære, eller føler sig ´klemt,´ anspændt og hæmmet. Det er jo et helt andet liv…

Jeg har en rigtig god følelse med den behandling, du giver, og det har min krop også ;-). Og jeg glæder mig rigtig meget til at fortsætte i forløbet. Det er super, at du kan alle de ting, du kan og så samtidig bor i Værløse, det har jeg søgt i mange år! 🙂
Kærlig hilsen
Josefine, 38 år


Barn med mindre hjerneskade
Vi synes, vores datter har udviklet sig i den periode, hun har gået hos dig; en udvikling, som hun stadig har glæde af. Derudover har vores datter været glad for at gå hos dig – og hun plejer ellers ikke at være vild med ‘alle de der mennesker, der skal se på hende’ (læger, skolepsykologer etc.) 🙂
Kh Trine, mor til datter på 12 år med en mindre hjerneskade


Pige med hovedpine og et lidt uhensigtsmæssigt reaktionsmønster
Min datter på snart 9 år har gennem de seneste måneder fåret behandlinger mod hovedpine. Hovedpinen er gradvist aftagende, men derudover har behandlingerne haft en anden positiv indflydelse på min datter.

Første gang Kisser behandlede hende, gav hun udtryk for, at hun kunne mærke, at min datter havde små rystelser i kroppen, som om hun dirrede. Disse er nu forsvundet og det virker på mig, som om min datter er kommet mere i balance med sig selv. Hun er blevet bedre til at takle modstand, når hun får et ‘nej’ til noget, hun gerne vil.

Tidligere ville hun trække sig helt væk og nærmest gå i baglås på en måde, så hun gjorde det meget svært for sig selv, at komme ud af den position igen. Dette reaktionsmønster er ikke lige så dominerende mere. Det virker som om, hun er i stand til at takle situationerne anderledes og mere modent i dag end tidligere. Hun har fået en indre ro, der har givet hende styrke og overskud til at bryde med gamle reaktionsmønstre og handle på en mere positiv måde for sig selv og sine omgivelser. Hun har stadig dage, hvor de gamle reaktionsmønstre sætter ind, men der bliver længere og længere mellem dem.

Min datter er for det meste en glad og social piger, der gerne leger med veninder efter skole. Hun er på ingen måde hyperaktiv eller karakteriseret som en pige med særlige behov. Jeg er dog ikke i tvivl om, at hun har haft stor gavn af kranio-sakral-behandlingerne, som Kisser har givet hende; hovedpinen er ved at være væk og hun har mere ro og større overskud i hverdagen.

Mor til datter på snart 9 år.


Natvæder
Så lykkedes det endeligJ. Vores søn som fyldte 9 år i januar, har nu holdt sig tør om natten i 3,5 måned. Efter flere forgæves forsøg på at hjælpe ham af med nat væderiet, besluttede vi, efter anbefaling fra en god ven, hvis søn havde haft samme problem, at prøve et par kranie-sakral behandlinger hos Kisser.

Ud over selve behandlingen og ud over et ringe apparat som vi også havde taget i brug, fik vi nogle rigtig gode råd fra Kisser om, hvad vi i øvrigt også skulle være opmærksom på og evt. teste af.

Vi var alle – ikke mindst vores søn, opsat på at nu skulle det være, så vi gik straks i gang og tog alle råd med undervejs. Vi skærpede opmærksomheden ift. at han skulle drikke ca. 1½ væske – mest vand i løbet af dagen. Mælk skulle indtages ved morgenbordet eller til frokost og ikke som han plejede til aftensmaden. En banan var godt at spise som aften snack, og Kisser viste os hvordan vi kunne give lidt blid massage over lænden, for at stimulere kontakten mellem hjernen og urinvejene.

Det har været et fantastisk succesfuldt forløb, vi er kommet helt i mål, og ikke mindst har Kisser formået at danne en rar og tryg ramme, både for vores søn men også for os som forældre.

Tusinde tak Kisser /Annette 47


Tak for din hjælp med min skulder. Det er vist nok en frossen/kold skulder jeg har reddet mig, det er der ikke noget at gøre, ved siges der, det går over af sig selv efter et-to år!

Jamen det kan da godt være, men jeg havde da ikke klaret at komme videre uden din hjælp, så noget hjælper da.

Endnu engang tak Kisser, hvad skulle vi da alle gøre uden dig.

Anette, 62 år

adminReferencer