Kroppen i balance – voksne


I KROPPENRUNDT arbejder Kisser-Cecilie Holleufer Schiøler med et ærligt og positivt fokus for, at du skal få det godt og bringe dit liv i balance. Hun har især stor ekspertise i at afhjælpe hovedpine, nakkesmerter, skuldersmerter og ondt i lænden.

Hvis du har nogle af disse symptomer, kan du have glæde af behandling i KROPPENRUNDT:

 • Hovedpine, migræne, piskesmæld, hjernerystelse
 • Stress, depression, manglende energi
 • Smerter i nakke, ryg, bækken og knæ
 • Bidfunktions- og tandproblemer
 • Koncentrationsbesvær
 • Mavesmerter – eller blot styr på dine spisevaner
 • Hjælp til fertilitetsbehandling

Kranio-Sakral Terapi er helt unik som behandling, hvis du har piskesmæld og migræne. Netop den slags gener er også blandt dem, der ellers er svære at få hjælp til i vores traditionelle sundhedssystem. Hvis du har spændinger i dine hjerneplader, så får du ondt i hovedet. Det kan der åbnes for. Kisser-Cecilie Holleufer Schiøler i KROPPENRUNDT har også rigtigt gode resultater, når det gælder om at genoprette hormonelle ubalancer.

 

Klient til Kranio-sakral terapi behandling.

Klient til Kranio-sakral terapi behandling.

God og sund fordøjelse

Hvis du er et af de mennesker med dårlig fordøjelse, så er du måske anspændt og kan ikke sove? Du har brug for et naturligt flow i din krop. Kisser-Cecilie Holleufer Schiøler hjælper dig, så ting åbner sig for dig. Det betyder, at du på celleplan får det bedre. At få lukket op resulterer i balance, flow og tilførsel af det kroppen naturligt har brug for, og det er ikke kun mad. Blodet skal kunne løbe frit rundt i hele kroppen. Tarmen skal kunne trække det ud af vores mad, som kroppen har brug for. Hvis du er overvægtig, kan du også have stor glæde af organmassage. Du vil hurtigere føle dig mæt og du vil tydeligere mærke, om du har godt af den type mad, du spiser.

Til behandling med kranio-sakral terapi.

Til behandling med kranio-sakral terapi.

Ny energi

Hos KROPPENRUNDT kommer der også mennesker, fordi de bare er rigtigt triste og som ikke kan finde ud af, hvorfor de bliver ved med at være det. Hvis du er lav på energi, kan det være svært at gribe an, for hvad er energi, og hvordan får du den tilbage, hvis den er blevet væk? Måske føler du, at du ikke har det lige så godt, som du plejer, men du ved ikke hvorfor? Kisser-Cecilie Holleufer Schiøler behandler og støtter dig, så du forhåbentlig kan komme godt på fode igen.

 

Her afspænder vi lænden og har kontakt hele vejen rundt om kroppen. Nogen gange kan en spænding omkring eller et arvæv på din mave give spændinger i lænden.

Her afspænder vi lænden og har kontakt hele vejen rundt om kroppen. Nogen gange kan en spænding omkring eller et arvæv på din mave give spændinger i lænden.

 

Få din gode nattesøvn tilbage

Stress kan gøre det svært at sove om natten. Der er rigtigt mange der kommer i KROPPENRUNDT med søvnproblemer. Det kan være spekulationer – hvor du vågner om natten og kan ikke falde i søvn igen. Nogen skal tænke hele den kommenende arbejdsdag eller hele sit liv igennem om natten. Det giver selvfølgelig en rigtigt dårlig livskvalitet, for du er træt og kroppen kan ikke gøre det den skal. Det kan give dig hjertebanken, åndenød og dårlig korttidshukommelse. I det hele taget har du det bare skidt. Kisser-Cecilie Holleufer Schiøler behandler de specielle nerver, der er spændt og som gør, at du befinder dig i den del af nervesystemet, hvor du er på vagt hele tiden. Når disse nerver er i balance igen, vil du opleve, at du er mindre spændt i kroppen og meget lettere kan finde ro til at få en god dyb søvn.

Læs mere om

Kranio-sakral behandling

Bindevævsmassage

Organmassage

Neurodynamics

Kranio-sakral behandling

Kranio-Sakral Terapi (KST) er blid massage som afspænder kroppen ved nænsom berøring af særligt kraniets, nakkens og ryggens knogler.

Kranio-sakral Terapi er specielt effektiv, hvis du har udfordringer med:

 • Hovedpine og migræne
 • Stress, depression, manglende energi
 • Smerter i nakke, ryg, bækken og knæ
 • Piskesmæld, svimmelhed
 • Overgangsalder – hormonelle forstyrrelser

Kranio-Sakral Terapi er en kropsbehandling, som afspænder kroppen og giver et større flow. Når vi har spændinger i vores krop og vores nervesystem, er det som en haveslange, der har fået et knæk. Der kommer ikke nok vand igennem. Når behandleren fjerner spændingen, er der fuldt flow igen. Klienten får frigjort ressourcer i kroppen og mere flow til hjernen.

I behandlingen betragtes kroppen som en helhed, og ud fra kroppens signaler, tilrettelægges behandlingen. Kroppen bringes i harmoni og genskaber sin balance og ro. Det giver en større livskvalitet og flere ressourcer, så du får det optimale udgangspunkt for at leve det liv, du ønsker. Efter behandlingen vil du ofte føle dig lettere, i bedre humør og være fuld af god energi.

Bindevævsmassage

Bindevævsmassage er en blid og behagelig massageform, som effektivt kan rette din krop op, så du får en god kropsholdning, mere graciøse bevægelser, øget fleksibiliteten, forbedret vejrtrækningen og fornemmelsen af velbehag.

Bindevævsmassage er specielt effektivt, hvis du har udfordringer med:

 • Arvæv efter operation (kejsersnit, blindtarmsar osv.)
 • Nedsunken forfod / hælsporer
 • Nakkesmerter
 • Skulderproblemer
 • Muskelspændinger
 • Kropsholdning
 • Kæbespændinger
 • Golf- eller tennisalbue / musearm
 • Smerter i led

Bindevævsmassage kan hjælpe dig, hvis du har problemer med nakke- og skulder spændinger. Hvis du oplever, at det er som at have en trøje på, der strammer, så kan du få hjælp til af få en mere fri bevægelse af din krop. Behandleren arbejder sig stille og roligt gennem huden til det underliggende bindevæv og ned til musklerne. Det løsner op og giver en naturlig afspænding.

Kroppens bindevæv udgør mere en 50% af kroppens vægt og indeholder en ikke ubetydelig del af nervetråde. Når man arbejder på bindevævet, arbejder man således også på muskulaturen samt nervesystemet. I bindevævsmassage arbejder vi meget i dybden og behandlingsformen har derved en mere dybdegående effekt samt en længerevarende virkning.

Organmassage

Har du ondt i maven, er træt om eftermiddagen eller ønsker du at få bedre spisevaner og måske slippe af med nogle overflødige kilo, så er organmassage noget for dig. Den renser ud og fremmer dine vitale organers funktion. Organmassagen er en blid og præcis form for massage, som frigør spændinger og styrker cirkulationen i din krop. Du styrker også din generelle sundhed.

Selvom behandleren kun arbejder på og i huden, så styrkes din fordøjelse og dine organer.

Ofte vil du opleve, at dine sanser bliver bedre til at smage og give dig besked om, hvor meget og hvilken mad din krop har brug. Et behandlingsforløb giver både vægttab og oplevelsen af mere energi.

Vil du:

 • af med din overvægt?
 • af med din luft i maven, diaré eller forstoppelse?
 • af med din stress?
 • opnå balance i din krop?
 • have mere energi og gå-på-mod?

Organmassage gives til både til babyer, børn og voksne.

De forskellige dele af mave-tarmkanalen (spiserør, mave, tolvfingertarm, tyndtarm, tyktarm og endetarm) har muskler, der fører føden frem i fordøjelseskanalen. Hvis bevægelserne i disse muskler er nedsat pga. arvæv efter operationer eller fra spændinger, er disse muskler mindre effektive. Disse fordøjelsesorganer, såvel som andre organer (milt, nyrer, blære, galdeblære og lever), er afhængige af andre musklers bevægelser for at føre blodet tilbage til hjertet.

Neurodynamics

Døjer du med smerter, sovende eller prikkende fornemmelse i skuldre, arme og ben, iskias, hænder og fødder? Har du begrænset bevægelsesfrihed, så du er nødt til at bevæge dig anderledes end du plejer? Så er Neurodynamics måske noget for dig, for du har brug for at få balance og flow i din krop!

Sport eller ensidigt gentaget arbejde kan skade nervesystemets dynamik. Den slags problemer i nervevævet kan resultere i en direkte og generende smerte, sovende fornemmelse eller en prikkende følelse i et lokalt område. Smerterne kan også være af springende karakter, eller give en generel utilpashed. Det virker, som om nerverne er for korte. Nogen har det i hele systemet mens andre bare døjer med en enkelt nerve.

Bestemte bevægelser og kropsholdninger kan udløse smerter fra et forkortet nervesystem. Derfor ændrer du bevægemønsteret og kropsholdingen, så du undgår at komme i yderstillinger med kroppen.

Behandlingen går ud på at genskabe nervebanens frie bevægelse via en meget varsom og blid metode, hvor man kan lokalisere hvilke nerver, der er begrænsede.

De fleste vil opleve at få smertelindring og god kropsholdning efter bare en enkelt behandling. Hos enkelte tager det længere tid.

Denne “massage” af nervesystemet virker vitaliserende – også på et sundt system.

Den kan også bruges som en meget blid behandling til dig, som er hårdt fysisk eller psykisk belastet. Hurtigt og effektiv behandling af sportsskader.

Lidt teori om Neurodynamics og nerver

Nervevævet er et sammenhængende væv, der strækker sig fra hjernen til fingerspidserne og til huden i tæerne. Man kan sammenligne nervesystemet med et træ, hvor roden er i hovedet, stammen i rygsøjlen og nerverødderne som grene. Forgreningerne når sammen med blodforsyningen, ud til hver en afkrog i kroppen.

Igennem nervesystemet opleves verden, og det er dette system der sørger for de impulser der får muskler, kirtler og organer til at udføre deres opgaver.

Nervesystemet er delt op i Centrale nervesystem og Perifere Nervesystem. Grenene af det perifere nervesystem løber i baner, sammen med arterier og vener mellem musklerne. Nervevævet skal kunne bevæge sig frit i sin bane, i forhold til det omkringliggende væv og samtidig er selve nerverne lidt elastiske. Disse forhold gør det muligt for “træet” at tilpasse sig resten af kroppens strukturer, når kroppen indtager forskellige stillinger.

Nervevævet er meget sårbart og kan skades. Ved et slag, overstrækninger, brud, inflammationer, piskesmældstraumer etc., kan nervevævet miste sin strækbarhed og sammenklistres til det omkringliggende væv. Behandlinger med Neurodynamics teknikker kan ofte bedre disse tilstande.

adminKrop i balance – voksne