Farvel svedeture – få balance i dine hormonelle udsving

I de sidste 7 år har jeg hjulpet mere end 400 kvinder med at slippe deres gener i forbindelse med overgangsalder. Det er typisk problemer med:

Svedeture
Uro i kroppen
Dårlig nattesøvn
Brystspændinger
Træthed
Hævede ben
Svingende humør.

Et behandlingsforløb hos KROPPENRUNDT er 10 gange à 50 minutter og allerede efter få behandlinger får størstedelen af klienterne en mærkbar forandring. I behandlingen ligger du fuldt påklædt på en briks og behandleren arbejder  blidt og effektivt med udvalgte steder på din krop.

Hvem er dette relevant for?
Et behandlingsforløb er til dig, som er indstillet på at bruge tid og penge på at slippe af med dine udfordringer. Du kan forvente at skulle igennem et forløb på ca. 10 behandlinger à 50 min. Forløbet er ikke for dig, som tror, at du kan komme til 1 behandling på 50 min. og så har vi fikset din krop. Dette er ikke en mirakel-kur, men en seriøs og individuel tilpasset behandlingsmåde. Hvis du er klar til at tage fat på at løse dit problem, så ring til 27 43 68 95 og book en tid til 1. seance i dit behandlingsforløb.

Du kan også sende en mail til kc@kroppenrundt.dk og bede om at blive ringet op, hvis du har nogle spørgsmål. Det er gratis.

adminFarvel svedeture – få balance i dine hormonelle udsving