Foredrag


KROPPENRUNDT udbyder foredrag:

Min baby i balance

Varighed: 1,5 time

Pris: 3.000,-

Foredraget er målrettet familier med små børn. Kisser-Cecilie Holleufer Schiøler fortæller, hvad Kranio Sakral-Terapi kan gøre for en baby. Hun svarer på spørgsmål og fortæller nogle historier fra det virkelig liv.

Efter pausen viser hun nogle øvelser, som du kan lave sammen med dit barn. Det kan være øvelser som er relevante, hvis dit barn har ondt i maven, er spændt i nakken eller har svært ved at falde i søvn. Der bliver vist omkring 5-6 øvelser, der vil styrke dit barns udvikling.

Vi afholder cirka et foredrag pr. måned, se efter på dit bibliotek eller kulturhus, hvornår det bliver afholdt næste gang. Maksimum deltagerantal: 20 voksne.

Læs hvad bibliotekar fra Allerød og kulturformidler fra Hovedbiblioteket København skrev om foredraget:

“Kissers foredrag om KST var målrettet de mange mødre der var mødt op med deres babyer. Det var både spændende og oplysende og meget relevant for netop den målgruppe. Kisser er meget behagelig og tålmodig, og tog sig god tid til alle spørgsmål. Der var både noget ren fakta og nogle nemme øvelser man kunne gøre selv. Anbefaler varmt Kisser til foredrag.”

 

“Baby I love you”/ Baby i balance
I foråret 2013 afholdt Købehavns Hovedbibliotek en række arrangementer for forældre på barsel under fællestitlen “ Baby I love you”. De var tilrettelagt i samarbejde med kropsterapeut Kisser-Cecilie Holleufer Schiøler og kostvejleder Anita Dietz.

Et af arrangementerne ” Baby i balance” stod Kisser–Cecilie for. De fremmødte forældre fik en fin indføring i brugen af bl.a. Kranio Sakral terapi til afhjælpning af kolik, voldsom gråd og andre problemer for baby. Kisser–Cecilie viste også øvelser forældrene selv kunne udføre hjemme med deres babyer.

Spørgelysten var stor og deltagerne fik ny viden med hjem. En rigtig god og lærerig formiddag for forældre og til gavn for baby.

Ingelise Nielsen. Bibliotekar og kulturformidler. Københavns Hovedbibliotek.”

Foredrag på Allerød Bibliotek: Din baby i balance.

Foredrag på Allerød Bibliotek: Din baby i balance.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baby-onsdag på Allerød Bibliotek 4. september 2013

adminForedrag