Organmassage

Har du ondt i maven, er træt om eftermiddagen eller ønsker du at få bedre spisevaner og måske slippe af med nogle overflødige kilo, så er organmassage noget for dig. Den renser ud og fremmer dine vitale organers funktion. Organmassagen er en blid og præcis form for massage, som frigør spændinger og styrker cirkulationen i din krop. Du styrker også din generelle sundhed.

Selvom behandleren kun arbejder på og i huden, så styrkes din fordøjelse og dine organer.

Ofte vil du opleve, at dine sanser bliver bedre til at smage og give dig besked om, hvor meget og hvilken mad din krop har brug. Et behandlingsforløb giver både vægttab og oplevelsen af mere energi.

Vil du:

  • af med din overvægt?
  • af med din luft i maven, diaré eller forstoppelse?
  • af med din stress?
  • opnå balance i din krop?
  • have mere energi og gå-på-mod?

Organmassage gives til både til babyer, børn og voksne.

De forskellige dele af mave-tarmkanalen (spiserør, mave, tolvfingertarm, tyndtarm, tyktarm og endetarm) har muskler, der fører føden frem i fordøjelseskanalen. Hvis bevægelserne i disse muskler er nedsat pga. arvæv efter operationer eller fra spændinger, er disse muskler mindre effektive. Disse fordøjelsesorganer, såvel som andre organer (milt, nyrer, blære, galdeblære og lever), er afhængige af andre musklers bevægelser for at føre blodet tilbage til hjertet.

adminOrganmassage